Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

En Hyllning till Horst

Denna bild är inte bara en bild; den är ett minne av vår älskade vän Horst, som förgyllde Stockholms gator med sin munspelsmusik, innan han tragiskt lämnade oss år 2021. Horsts toner gjorde inte bara folk glada, de fyllde våra hjärtan med värme och hopp.

Som en pelare av styrka och lojalitet, gav Horst inte bara sin tid som volontär hos hemlosa.se, han gav också bort bitar av sitt hjärta. Han var den sortens vän som stod vid din sida, en ständig givare, även när han själv hade så lite.

Trots sin fysiska uthållighet, var det de kalla gatorna och hälsoproblemen som till slut tog ifrån oss denna oslipade diamant. Men vi vet att han nu har fått sin vila, sitt eviga hem i himlen, där han alltid drömde om att vara.

Horst talade kanske inte vårt språk, för han var från Tyskland, men han talade språket av kärlek och medmänsklighet, och det förstod vi alla. Djupt troende, älskade han GUD och JesuS med en ren och ovillkorlig kärlek.

Nu är han i paradiset, men han har lämnat ett oersättligt tomrum bakom sig.

Vi saknar dig så, Horst. Du kommer alltid att vara i våra hjärtan.

-Kavian Ferdowsi

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *