Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Världens Största Julbord Välkomnar Hemlösa / Ett Julbord För Alla

i hjärtat av Sveriges huvudstad, på den pulserande City Terminalen, upprättas varje år världens största julbord – ett evenemang som inte bara är stort i omfång, utan också i hjärta. HemlösasJulbord.se arrangerar denna unika fest, öppen för alla, där julens anda av gemenskap och delande står i centrum.

Under Stockholms vinterhimmel, glittrande av stjärnor, skapas en magisk plats som sträcker sig över flera veckor. Förra året varade festen i 33 dagar, och i år, från 10 till 25 december, lovar arrangörerna att skapa en ännu större och mer glädjefylld upplevelse.

Denna extraordinära julbordstradition är mer än bara en plats för att njuta av julens läckerheter. Det är en samlingspunkt för samhällets mest utsatta, de hemlösa, att finna värme, glädje och hopp. Varje dag erbjuder en ny chans att uppleva julens magi och samhörighet.

Det som gör Hemlösas julbord unikt är inte bara dess storlek, utan framför allt dess hjärta och syfte. Det handlar om att ge tillbaka till samhället, att sprida ljus i de mörkaste av tider. Många volontärer ansluter sig, anmälda via HemlösasJulbord.se, för att hjälpa till med förberedelser och servering. Evenemanget lockar även till sig företagsledare och politiker, inklusive Sveriges statsminister Ulf Kristersson, som visar sitt stöd och deltar i arbetet.

Här, vid världens största julbord, blir varje gäst en del av en större familj. Det är en plats där alla är välkomna, där gemenskap och solidaritet står i fokus.

HemlösasJulbord.se och ChristmasDinner.info, tillsammans med sina samarbetspartners och Stockholm Centralstation / Jernhusen, är stolta över att kunna bjuda in alla till denna fest. Det är inte bara ett julbord, utan en fest för alla, en symbol för solidaritet och mänsklighet under den mest ensamma tiden på året. Det är en tradition som värnar om att vi tar hand om varandra, en kultur som vi ständigt strävar efter att upprätthålla och främja.

Datum: 10e tills 24e December

Tid: 14:30 – 16:30

Adress: Klarabergsviadukten 72, Cityterminalen, Stockholm

HemlösasJulbord.se

Swishnummer 123 633 97 41

Bankgirot nr 544-0672

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *