Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

20 Januari: Gör Skillnad på Hemlösas Dag

20 januari är inte bara Hemlösas Dag, det är också Ros Rörelse Dagen. Ta med dig en ros, varma kläder och bege dig till stadens största torg. Där har du chansen att förvandla ord till livsförändrande handlingar.

i vår bekväma värme finns det de som fryser. Kom och visa att ingen är glömd. Möt upp med godhjärtade själar för att dela värme och omsorg. Tillsammans kan vi göra världen lite ljusare för alla.

Varför Denna Dag är Viktig:

Hemlösa-dagen är inte bara en symbolisk dag; det är en kallelse till handling. Det är en möjlighet att lyfta fram de 33 000 människor i Sverige som är hemlösa, (enligt data från Hemlosa.se) och miljontals andra människor som är hemlösa runt om i världen.

Dessa är individer med drömmar och potential som förtjänar en andra chans.

Hur Man Kan Engagera Sig, Vad kan vi då göra?

Börja med att engagera dig personligen.

Var:

Din stads största torg—vi nämner här bara några städer, men i varje stad kan man bege sig till det största torget för att träffa hemlösa. Här är en lista över några exempel:

Stockholm: Sergels torg
Malmö: Stortorget
Göteborg: Brunnsparken
Oslo: Eidsvolls plass
Berlin: Brandenburger Tor
Teheran: Azadi Square 
London: Trafalgar Square

Tid: Klockan 16:00

Vad man kan ge:

En ros, en kram, kläder, och varm mat är alla välkomna bidrag.

Andra Sätt att Hjälpa:

Om du inte kan närvara personligen kan du också stödja genom att sprida ordet på bästa möjliga sätt. Artister, mediefolk och volontärer är välkomna på plats för att hjälpa till. För fler frågor, kontakta oss via

info@hemlosa.se

Slutord:

Låt oss göra den 20 januari till en vändpunkt, en dag då hemlösa får en ros, en kram och lite hopp—det betyder oerhört mycket.

Vi engagerar oss för att skapa en hållbar förändring, för det är genom mänsklighet och solidaritet som vi bygger en starkare gemenskap.

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *