Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Nattens bästa kudde

Tron på HERREN, så djup och ren, är nattens bästa kudde, den len.

När hjärtat fylls av sann tro som brinner, till GUDS kärlek det oss ständigt förinner. i HANS ljus, genom JesuS, vi går, med blicken ständigt mot det rätta, det klara, vi spår. Livets pusselbitar i skön harmoni läggs, med kärlekens hand som stadigt oss håller.

Vi delar, vi hjälper, med allt vi besitter, i livets ljusa sal, där kärleken flitter. Förlåtelse ges, och hand i hand går vi fram, och när natten sveper in, i glädjens famn vi klamrar. Med samvetets rena, sköna kudde vi vilar, i drömmarnas trygga, heliga famn.

-Kavian Ferdowsi

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *