Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Överraskande Förstärkare /Booster

När du går barfota på jorden drar du nytta av elektromagnetisk resonans. Vid 7,83 Hz anses detta vara

jordens ’hjärtslag’, vilket anpassar sig till vårt eget ‘hjärtslag’. Därför, när du går barfota på sand, gräs eller sten, och särskilt när du kramar ett träd medan du är barfota, förstärker du din förbindelse med jorden. Att kombinera dessa element intensifierar effekten.

Vi resonerar och synkroniserar med jordens puls. Så om du vill fördubbla effekten är det bättre att krama ett träd medan du är barfota.

Genom att förstärka vår synkronisering med jordens puls, fördjupar vi vår förbindelse med naturen. Detta kastar ljus på varför våra förfäder kände en så djup förbindelse till den naturliga världen.

Elektromagnetiska resonanser genereras och finns inom jordens atmosfäriska hålrum, mellan jordens yta och jonosfären.

  1. Jonosfären är ett skikt i jordens atmosfär som joniseras av sol- och kosmisk strålning. Den ligger cirka 60 till 1 000 kilometer över jorden. Joniseringsprocessen resulterar i ett lager rikt på joner och fria elektroner, som kan leda elektricitet.
  2. Jorden innehåller många joner, som finns i jorden, stenar, vatten och atmosfär, inklusive jonosfären, som är särskilt rik på joner.
  3. Emellertid är den totala mängden joner omöjlig att beräkna.

Joner ständigt skapas och förstörs genom olika naturliga processer. Dessa joner är avgörande för många naturliga och biologiska funktioner.

-Kavian Ferdowsi

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *