Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Finns det hemlösa barn i Sverige?

Det är en bild som går emot verkligheten.

i hela Sverige finns det absolut inte ett enda barn som är hemlös. Om det händer att ett barn blir hemlös, tar kommunen eller socialtjänsten, samt andra relevanta myndigheter, direkt hand om situationen och barnet får inte förbli hemlös ens en timme.

Tyvärr finns det både privatpersoner, organisationer och vissa medier som, av olika anledningar, försöker att direkt eller indirekt manipulera bilden till att det finns hemlösa barn. De kan prata mycket, men de kan inte bevisa ett enda fall av barnhemlöshet. …


Läs hela artikeln i papperstidningen

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *