Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

En fascinerande Och Skrämmande Historia

En fascinerande och skrämmande historia fick en 8-årig flicka ett hjärttransplantat från en annan flicka i samma ålder. Detta inledde en serie av konstiga händelser. Hjärttransplantationen var en stor grej, men den var framgångsrik. Men detta var bara början på hennes ovanliga upplevelse.

Strax efter transplantationen började flickan ha en återkommande, skrämmande dröm. Drömmen var så verklig och hände så ofta att hennes läkare blev oroliga. De ordnade så att hon kunde prata med en psykiater. Efter att ha hört om hennes dröm, insåg psykiatern att det inte bara var en vanlig dröm – det verkade som ett verkligt minne.

För att försöka förstå vad som pågick, kallade de in en rättslig konstnär. Flickan blev ombedd att ge många detaljer om sin dröm. Den började alltid med att hon sprang genom en mörk skog som om hon var i fara. En man jagade henne och när hon föll, fångade han henne och skadade henne svårt. Mannen i hennes dröm sa vissa ord till henne som hon kom ihåg mycket väl, och sedan skulle han döda henne.

Med en detaljerad bild från flickans minne, och de skrämmande orden som mannen i hennes dröm sa, kallades polisen. De hittade snabbt en man som såg ut som den från hennes dröm. När de anklagade honom, erkände han det hemska brottet.

Nyckelmomentet var när mannen sa samma ord under förhör som flickan hade hört i sina drömmar. Detta nyckelbevis hjälpte till att döma honom för mordet på en ung tjej. På något sätt hade minnet av offret stannat kvar i hennes hjärtceller, som nu fanns i flickan som fick transplantatet.

Denna fantastiska historia visar oss mysteriet med hur minnet kan lagras i våra hjärtan.

Vårt hjärta kommer ihåg vad vi gör och hur vi gör det.

Vanligt folk har alltid sagt att man kommer ihåg med hjärtat och hjärnan, att man kan bestämma med hjärtat och hjärnan. Men forskarna har nekat till detta och sagt att det bara är hjärnan som kommer ihåg saker, som bestämmer.Men det forskarna säger stämmer inte alltid, och självklart är det de säger alltid relevant. Nu är det bevisat på många sätt att hjärtat inte bara är en muskel, vårt hjärta är också vår hjärna, något vi visste redan för flera tusen år sedan.

-Kavian Ferdowsi

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *