Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Hjälpa hemlösa på ett bättre sätt

Om du letar efter sätt att hjälpa hemlösa, här är två tips från mig:

För det första, istället för att erbjuda dem sockerrika godsaker, prova att ge dem något mer näringsrikt, som nötter. Inte bara är de hälsosammare, men de kan också ge långvarig näring och energi för dem som behöver det.

För det andra, istället för att ge en kopp kaffe eller te till en hemlös person några gånger, överväg att ge dem en termos. Denna lilla gest kan ge dem en pålitlig källa till värme och komfort, särskilt under kallare månader, och är en praktisk gåva som de kan använda om och om igen.

Kom ihåg, små handlingar kan ha stor inverkan, och dessa två enkla tips kan göra en värld av skillnad i livet för dem som upplever hemlöshet. Hemlösa som sover på gatan är samhällets absolut svagaste, fattigaste, ödmjukaste och mest röstlösa.

-Kavian Ferdowsi

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *