Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

En röst för de hemlösa och en plikt för oss alla

Hemlöshet är en global utmaning som påverkar miljontals människor över hela världen. Det är dags att vi alla tar vårt moraliska ansvar och engagerar oss i att bekämpa detta växande problem. En banbrytande publikation som ger röst åt de hemlösa och sprider hopp är Hemlösas Tidning – en unik och engagerande plattform som alla bör stödja.

Hemlösas Tidning fokuserar på hemlöshet, fattigdom och förlåtelse, med syfte att ge en äkta och nyanserad bild av den rådande hemlöshetssituationen. Genom att fungera som en gräsrotsrörelse strävar tidningen efter att hjälpa hemlösa människor direkt och engagera allmänheten att bidra till deras välfärd. Med hopp och praktisk hjälp som grundpelare är målet att förbättra livet för de hemlösa.


Läs hela artikeln i papperstidningen

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *