Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Brännässlor förstärker immunförsvaret

Brännässla tillhör familjen nässelväxter och är mer värdefull än vi ofta inser. Brännässlor är oerhört näringsrika och kan ätas på en mängd olika sätt.

Historiskt sett har brännässlor använts som medicinalväxt vid behandling av influensa, för att underlätta matsmältningen och som ett diuretikum. Denna mångsidiga växt kan förvandlas till en mängd olika smakrika rätter och drycker, som till exempel soppa, gröna smoothies, nässelglass och te. Om man vill, kan man till och med byta ut tobak mot torkade nässlor för en mer örtig och hälsosam upplevelse.

Nässlor är fortsatt populära för sina hälsofördelar. De är rika på vitaminer som c, b och k, samt mineraler som kalium, kisel, järn och magnesium. Många associerar nässlor med den brännande känslan de ger vid beröring, men de erbjuder så mycket mer än så. Det finns till och med påståenden om att …


Läs hela artikeln i papperstidningen

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *