Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

103 åringen Tora Alfredsson

I det idylliska samhället Brålanda, gömt i Sveriges hjärta, bor en anmärkningsvärd kvinna. Tora Alfredsson, vid den imponerande åldern av 103 år, är en levande källa till berättelser och visdom som spänner över ett helt århundrade.

Som ung flicka, vid blott 16 års ålder, började hon arbeta i en pastors hem och tog kärleksfullt hand om hans tre barn. Det var här, i tjänst hos kyrkan, som grunden till hennes djupt rotade tro lades. Hennes liv har alltid varit tätt sammankopplat med tron, något som även resulterat i två söner, Tomas och Martin, och fyra älskade barnbarn.

Tora är en kvinna av stark tro, som finner tröst och vägledning i de heliga skrifterna. Hon läser Bibeln dagligen, ett bevis på hennes outtröttliga andliga engagemang. Hennes tro är inte enbart begränsad till det privata; hon har även lagt ned tid som volontär i …


Läs hela artikeln i papperstidningen

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *