Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Vår Ansikte Bär GUDS Signatur

Hur mycket kärlek ska man ge till hemlösa? Vi människor, oavsett vår ställning i livet, är en avbild av gudomlig skönhet. Vårt ansikte bär GUDS signatur, en prägel av HANS hand. HAN kan förvandla den enklaste leran till uttrycksfulla ansikten, rika på känslor, varma hjärtan, klara förstånd, djup kärlek, sprudlande glädje och orubbligt hopp. HAN kan rädda oss alla – både dig, mig och den hemlösa på gatan. Men HANS räddning kommer till dem som ropar på HONOM, till dem som ber till HONOM.

Kärlek utan handling betyder ingenting. Som JesuS sa, även kriminella älskar och hjälper sina familjer och vänner. Så vad är skillnaden mellan dem och er? Hjälper du de hemlösa? Visar du din kärlek till de hemlösa?

Vi är skapade till GUDS avbild, så låt oss bete oss på ett sätt som avspeglar HONOM, även gentemot dem som har minst. Låt oss göra det som JesuS sa: ”Om ni hjälper de hemlösa, de sjuka eller de hungriga, då har ni hjälpt MiG.” Vi är alla GUDS barn, oavsett var vi sover om natten, så låt oss visa det praktiskt. Våra ansikten och våra handlingar, mot de svagaste i samhället, de hemlösa.

Älska din nästa som dig själv, uppmanar JesuS KristuS, GUDS son. Det gäller även våra hemlösa nästa.

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *