Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Hemlöshetens Tysta Lidande

Svullna fötter och ben – en osynlig katastrof

Svullna fötter är ofta ett resultat av vätskeansamling i vävnaderna. Denna långvariga svullnad, som också kallas ödem, kan orsaka obehag och ge känslan av extra tyngd i fötterna samt trötthet. Hudkänslan kan också förändras, bli stram och spänd, med särskilt märkbar svullnad kring fotlederna. Dålig blodcirkulation kan uppstå, vilket ofta leder till inflammationer i fötterna hos hemlösa individer.

Efter en tid kan dessa svullna ben komma att spricka. Blod och infektion kan då läcka ut, vilket orsakar en obehaglig lukt och är väldigt besvärande. Jag har mött många hemlösa som har blivit ”vana” vid sina svullna ben, men de blir otroligt …


Läs hela artikeln i papperstidningen

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *