Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Nötter och frön: Återupptäck en urgammal tradition för hälsa och hållbarhet

För tusentals år sedan insåg människor i Asien och andra delar av världen att nötter och frön utgjorde kraftfulla och hållbara källor till näring. Denna urgammal tradition, som en gång var djupt förankrad i deras kultur, har tyvärr fallit i glömska under moderniseringens framfart. Men idag växer medvetenheten kring de fördelar som våra förfäder kände till, och allt fler börjar återupptäcka nötter och fröns betydelse.

Asien har länge präglats av en rik kultur kring nötter och frön, som har spelat en central roll för befolkningens hälsa och välmående. Dessa små näringskraftverk är fullpackade med viktiga näringsämnen som enkelomättade och fleromättade fetter, protein, magnesium, zink, koppar, kalium, fosfor, järn, selen, vitamin e, tiamin, vitamin b6, folat och niacin. Alla dessa näringsämnen är …


Läs hela artikeln i papperstidningen

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *