Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Håll Hoppet Levande

Se ditt problem som en öppning, en möjlighet för GUD att sprida ljus i ditt liv. Ge inte upp. Sittandes på mitt eget problemberg, omgiven av ett katastrofalt mörker, såg jag ingen lösning. Men även i det djupaste mörkret, visste jag att gryningen var på väg.

Jag ropade ut, med  min hela kropp, varje tanke i mitt sinne, och varje slag i mitt hjärta. Jag ropade till min FADER, min GUD, vår himmelska skapare, i namnet av HANS älskade son, JesuS KristuS.

Genom fasta och bön sökte jag hans ljus.

Och så, omgiven av mörkret, började en glimt av …


Läs hela artikeln i papperstidningen

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *