Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Förlåtelsedagen och -veckan: En tid för förlåtelse och fred

https://förlåtelsedagen.se

23 juli markerar början av en särskild tid – det är Förlåtelsedagen. Denna dag inleder Förlåtelseveckan som sträcker sig från 23 till 29 juli, en vecka dedikerad till försoning och att läka gamla sår.

Låt oss lägga våra strider åt sidan, om än bara för en stund. Låt oss sluta sprida hat och istället öppna våra hjärtan för förlåtelse. Låt oss under denna tid, mer än någonsin, sträva efter att förlåta varandra.

Ta upp telefonen och ring till någon du har haft tvister med, någon du bär en olöslig konflikt med i ditt hjärta. Gör detta under Förlåtelsedagen den 23 juli eller under Förlåtelseveckan, mellan 23 och 29 juli.

Förlåt varandra innan det blir …


Läs hela artikeln i papperstidningen

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *