Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

En värld där kärlek och förlåtelse flödar fritt

https://forgivenessday.info

Tänk dig en värld där kärlek och förlåtelse flödar fritt, där ingen lämnas ensam och utsatt, där förståelse är grunden för alla våra relationer. Det är en vacker dröm, men för många hemlösa individer är det en dröm som aldrig blir sann. Det är en berättelse om utebliven kärlek och brist på förlåtelse som förvandlar hoppet om en trygg och kärleksfull tillvaro till en hård, kall gata.

När man lyssnar på historierna om de hemlösa och deras liv, är det lätt att se att de är människor som vi alla andra men samtidigt de är ödmjukare, snällare och generös på många sätt. Samtidigt de har drömmar, mål och önskningar, men också rädslor, sår och misstag. Men alltför ofta möter de ett samhälle som inte är villigt att ge dem en andra chans, som inte vill förlåta eller förstå. Detta är den osynliga men smärtsamma länken mellan …


Läs hela artikeln i papperstidningen

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *