Hemlösas Tidning
Homeless Newspaper

JesuS is the King of kings

Jag är hemlös

En Ny Vändning: Hemlösas Tidning – Ett Steg Mot Förändring

Vi som är hemlösa hoppas att vi kan utveckla Tidningen Hemlösa på en mängd kreativa sätt. Vi önskar att individer, ledare och entreprenörer tar steget att interagera med oss, tillhandahåller värdefull feedback och hjälper oss att utforma framtiden för Hemlösas Tidning.

Eftersom hela försäljningsintäkten, hela beloppet om 33 kronor per exemplar, går direkt till oss, hoppas vi att risken för att tidningen ska upphöra med tryckningen är minimal.

För en person som mig, utan tillgång till Swish eller ett bankkonto, innebär denna tidning en ny början. Det är startskottet för en ny resa, inte bara för oss hemlösa, utan för alla som är inblandade – det erbjuder en ny möjlighet för …


Läs hela artikeln i papperstidningen

Dela artikeln på social media


Skriv en kommentar✍️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *